French (Fr)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

HOTEL BESCHRIJVING

Authentieke historische perspectief van de beroemde veldslag, het hotel 1815 kijkt uit over n de site tegenover de Heuvel van de Leeuw.

Een majestueuze plaats met prestigieuze borden, hout, marmer en moderne meubels tonen de elegantie ervan, terwijl de portretten van Napoleon en Wellington trots in de kamers troont.

Napoleon, had hij geleefd in onze tijd en indien hij tijd had om te verblijven in het hotel 1815 tussen twee Engelese aanvallen, had zeker graag deze warme plek genoten..
Maar de tijd en de prestigieuze cavalerie en veldslagenis zijn al lang voorbij en het is niet tot ongenoegen van de nieuwe huzarenr, zakenmensen en toeristen, elk op hun eigen manier, nieuwsgierig naar onze beroemde veldslag uitkijken, geen zorgen deze zullen van het geheel confort genietend waarvan de vorige eeuw niet voorzien was.

Het Hotel 1815 is een stijlvol 3-sterren hotel alleen op de historische site van Waterloo

Gelegen op 17 km van Brussel -hoofdstad van Europa en op slechts 3,5 km van Waterloo.


Het hotel beschikt over 14 kamers en een suite, beschikt over een restaurant, een bar, een conferentieruimte en een privaat parkeerplaats. Biedt een geraffineerde warmte en comfortabe sfeer aan om het plezier en de zaken te bevoorrechten.Gelegen in een landelijk en vredig milieu, perfect gelegen om de dagelijkse stress te vergeten en om zich te ontspannen.

Ons hotel heeft een mooie tuin en een terras, die u zal toelaten om de site van de Slag van Waterloo ten volle te bewonderen en te genieten van het uitzicht op de Heuvel van de Leeuw.


De kamers en een suite, zijn opgedragen elk aan een van de historische personen van Waterloo. Onlangs gerenoveerd met een stijlvolle inrichting en zijn oase heeft u de rust tijdens uw verblijf.

Alle kamers zijn in een bepaalde toon ingericht en voorzien van een moderne decoratie. De badkamers stralen met al hun knikkers en zijn uitgerust met een bad

De faciliteiten omvatten ook televisie, ADSL(Wi-Fi), telefoon, haardroger, persoonlijke kluis en minibar.

 Conference Room

 

 

Météo

Meteo B

TripAdvisor

Speciale aanbiedingen

Sur les traces de l'Empereur